Dagelijks worden we omringd door acties en reclames. Op straat staan borden, in de bushokjes zie je reclames hangen en in supermarkten of andere winkels vliegen de acties en reclames je om de oren. Vaak worden displays gebruikt om deze acties of reclames te laten zien aan de klant, een van die soorten displays zijn toonbankdisplays. In dit artikel lees je meer over wat toonbankdisplays zijn en welke soorten displays er nog meer zijn. 

Wat is een toonbankdisplay?

Toonbankdisplays zijn displays die je vaak ziet in winkels, deze staan op de balie of toonbank. Een toonbankdisplay is bedoeld om reclame te maken of om iemand te verleiden tot een impulsaankoop vlak voor het afrekenen van de andere producten. 

Toonbankdisplays zijn vaak van karton gemaakt en zijn er in heel veel verschillende kleuren en maten, zo is er altijd wel een display die bij jou in de winkel past. Vaak zijn toonbankdisplays ook tijdelijk, deze worden dan op de toonbank neergezet om tijdelijk reclame te maken voor een product. 

Je hebt toonbankdisplays die alleen reclame maken voor een product, dit zijn vaak kartonnen displays die alleen een afbeelding laten zien. Ook zijn er toonbankdisplays die bijvoorbeeld één of meerdere vakken hebben, hierin kun je dan flyers of andere papieren stoppen die de actie ondersteunen. 

Andere soorten displays 

Toonbankdisplays zijn vaak klein omdat ze op de toonbank moeten staan, maar er zijn nog veel meer andere soorten displays zoals product displays, vloerdisplays en vitrine displays. Vaak zijn andere displays groot en opvallend omdat ze de aandacht moeten trekken. Als je in de supermarkt loopt heb je de displays vast wel eens gezien. Vaak zijn er bepaalde producten afgeprijsd of heeft een merk een nieuw product gelanceerd, hierbij staat dan regelmatig een grote display om jou te overtuigen dit product aan te schaffen of om jou meer over het product te vertellen. 

Je kunt een display voor in de winkel bij verschillende bedrijven bestellen. Zo’n bedrijf kan dan één of meerdere displays op maat maken zodat het helemaal in jouw winkel past en zodat ze helemaal zijn afgestemd op de wensen en behoeftes van een bepaald product of merk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *