Factuur

Zoek je een hippe outfit voor je peuter, kleuter, baby of newborn? Grote kans dat je slaagt in de collectie van Name It kinderkleding voor bijvoorbeeld een Name it jurk

Soms lijkt het alsof leuke ouftits alleen gedragen kunnen worden als je bereid bent er veel geld aan uit te geven. Nou is het zeker zo dat er een prijskaartje hangt aan kwalitatief hoogwaardige en duurzame kindermodemerken maar door het toepassen van wat slimme trucjes kan elk kind er hip en tof uitzien zonder dat je als ouders meteen bankroet bent. 

Geduld wordt beloond. Oké het is tegenwoordig soms zo dat van bepaalde merken de populaire items de dag na de lancering al uitverkopen. Maar over het algemeen blijft een groot deel van de collecties de eerste periode overeind en start de mid-season sale al na 2 maanden.  Dat scheelt in eerste instantie dus vaak al zo’n 25%. Wacht je nog een paar maandjes langer op de uiteindelijke sale (die vaak nog midden in het seizoen plaatsvindt), heb je de kans om al die hippe kinderkleding te kopen die je zo mooi vindt voor de helft (of meer) van de prijs.  Soms vind je hier ook net die niet-trendgevoelige kledingstukken die je in een maatje groter voor het jaar erop al kan scoren.

Ga op zoek naar budget (baby)kledingwebshops. Voor het scoren van de combinatie items kan je tegenwoordig bij zoveel shops terecht! De één is tegenwoordig nog hipper dan de ander. En af en toe moet je gewoon heel goed zoeken, want bij die shop waarvan je denkt dat er niks leuks tussen kan zitten ontdek je soms toch net even een mega musthave!

Koop en verkoop 2e hands kinderkleding. Het is nou eenmaal zo; merken verkopen! Dus als je niet te veel geld direct aan kleding wilt uitgeven koop het dan tweedehands op marktplaats of via Facebook op Instagram (het stikt hier van de aparte verkoopgroepen / pagina’s). En is dat toffe dure kledingstuk van jouw kind te klein, verkoop dit dan weer door via diezelfde sites. Zijn we gelijk allemaal een beetje duurzamer bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *