Zweden zul je ongetwijfeld associëren met de hottubs, de wereldberoemde eland, uitgestrekte gebieden, natuur en mysterie. Zweden is geliefd onder reisfanaten, die er heengaan om lang rond te reizen. Er is namelijk van alles te zien en te ontdekken in Zweden. Je kunt er heerlijk uitrusten en tot jezelf komen. Er zijn veel mogelijkheden om naar Zweden te gaan: met de boot, ferry, het vliegtuig, de auto of camper. Ook kun je met verschillende gezelschappen gaan; met vrienden, je gezin, je hond of alleen. Je kunt organiseerde reis doen, maar je kunt hem ook zelf samenstellen. Bezoek de nationale parken van Zweden of Stockholm, of ga wandelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden om naar Zweden te gaan? Lees er meer over in deze blog.

Stel zelf een reis samen

Vakantie is ultieme ontspanning. Wordt ’s ochtends heerlijk uitgerust wakker, geniet van je ontbijt, ga ’s middags het land verkennen en eindig je dag in een warme luxe hottub. Het voordeel van zelf je reis samenstellen is dat je zelf kunt bepalen hoe je je dag indeelt. Je kunt ervoor kiezen een citytrip naar Stockholm te maken, de Höga Kusten te bezoeken of te gaan wildkamperen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mogelijkheden voor jonge gezinnen

Je kunt dus alleen in Zweden reizen, maar ook voor een jong gezin is Zweden interessant. Vooral als je kinderen hebt. Je kunt gaan zwemmen in een van de meren, wandelen of een berenpark of nationaal park bezoeken. Ook kun je een openluchtmuseum bezoeken, waar je kinderen meer over de geschiedenis van Zweden kunnen leren. Verder zijn er glass cafés, waar de ijsjes in de zomer nog lekkerder smaken! Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van dingen die je in Zweden kunt doen, want de mogelijkheden in Zweden zijn eindeloos. Ook als je kinderen hebt valt er van alles te beleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *