Je bent al op een respectabele leeftijd, maar hebt geen zin om maar achter de geraniums te gaan zitten. Je bent dan wel over de 60, maar dat betekent niet dat je geen dromen en wensen meer hebt. Helaas zijn niet al je wensen uit te laten komen door het budget dat je nu hebt en wil je graag een bedrag gaan lenen. Veel geldverstrekkers durven dit niet aan, omdat ze bang zijn dat ze hun geleende geld niet of niet volledig terug kunnen krijgen. Krediet.nl is anders. Bij Krediet.nl kun je een zogeheten seniorenlening afsluiten, zodat je alsnog het bedrag kan lenen dat je langgekoesterde droom in vervulling kan laten gaan.

Hoe werkt het?

Een seniorenlening is een lening die speciaal bedoeld is voor mensen tussen de 60 en 74 jaar oud. Tijdens het aanvragen van je lening wordt er gekeken naar je situatie om te kijken wat het maximale bedrag is dat je kunt lenen. De lening is vrij eenvoudig aan te vragen via de website van Krediet.nl en is zeer overzichtelijk. Je betaalt een vast percentage per maand voor een vaste looptijd en je loopt niet tegen verrassingen aan. Afsluitkosten en extra aflossen kosten geen cent meer, waardoor je geen probleem met extra kosten hebt. Verder werkt een seniorenlening hetzelfde als een persoonlijke lening bij volwassenen.

Voorwaarden

Omdat het terugbetalen van je lening een groter risico is wanneer je ouder bent, zitten er een paar extra voorwaarden verbonden aan het afsluiten van een seniorenlening. Allereerst moet je een partner hebben. Tezamen moeten jullie het eens zijn over de lening, zodat wanneer je vanwege pensioen of vroegtijdig overlijden iemand hebt die de verantwoordelijkheid deels of volledig tot zich kan nemen. Alleenstaande ouderen kunnen geen seniorenlening afsluiten. Daarnaast hangt het ervan af of je een huis koopt of huurt. Wanneer je een huis bezit, kan je meer lenen dan wanneer je huurt. Verder moet je rekening houden met dat je de lening ook tijdens je pensioen kan betalen en moet je erop letten dat de looptijd afhankelijk is van je leeftijd. Wil je nu meer hulp om de juiste seniorenlening af te kunnen sluiten? Neem dan contact op met de mensen van Krediet.nl, die je niet alleen een goed advies kunnen geven maar ook meteen de lening naar eigen wensen kunnen afsluiten.