Heb je een eigen bedrijf, dan heb je waarschijnlijk ook een website. En die wil je natuurlijk zo goed mogelijk promoten. Op die manier trek je meer bezoekers naar je site, waardoor je meer naamsbekendheid krijgt en uiteindelijk ook meer omzet creëert (indien van toepassing). In dit artikel vind je een aantal verschillende tips waarmee je jouw website zo goed mogelijk kunt promoten.

Informeer mensen

Laat aan anderen weten dat je over een website beschikt. Ben je op een zakelijk evenement, een etentje met een groep mensen of ben je lid geworden van een nieuwe (relevante) Facebookpagina? Dit is je kans om je website eens goed te promoten! Vertel zo veel mogelijk mensen over het bestaan van je site en geef ze eventueel een visitekaartje mee.

Kom hoger in Google te staan

Hoog scoren in Google is erg belangrijk als je een website hebt. Je wilt dat mensen gemakkelijk op je website kunnen komen en daarbij helpt het als je hoog in de zoekresultaten staat. Schakel bijvoorbeeld een seo bureau utrecht zoals deze in om je website te laten optimaliseren qua seo. 

Wees consistent

Wil je hoog in de zoekresultaten terecht komen én blijven? Dan is het van belang dat je consistent content plaatst op je website. Maak in ieder geval een blogpagina aan, waarop je minstens één keer per week een blog plaatst (of laat plaatsen). Bovendien blijven bezoekers daardoor terugkomen. Je kunt er ook voor kiezen bezoekers de mogelijkheid te bieden op je site om zich in te schrijven voor je nieuwsbrief. Op die manier ontvangen ze een mailtje waarmee ze op de hoogte worden gehouden van updates op je site. Het is ook leuk om een winactie te organiseren, waarmee bezoekers van je website kans maken op een prijs als ze zich abonneren op je nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *