3 tips om in 2021 geld te besparen

2020 is voor veel van ons een lastig jaar geweest. Een groot deel heeft zijn inkomen zien dalen of wegvallen. Daarom zoeken steeds meer mensen naar opties om goedkoper te leven. In dit artikel zetten wij 3 tips voor jou neer hoe jij ook geld kan besparen. Veel leesplezier!

Sharing is caring

In plaats van alles zelf aan te schaffen kan je kijken of er mogelijkheden zijn om dit samen met vrienden of familie te doen. Een netflix abonnement kan gemakkelijk gedeeld worden, maar denk ook aan zaken als boeken of gereedschap. Wanneer je een product deelt met één ander bespaar je al 50% op de aankoopprijs. Wanneer je dit met 2 andere doet stijgt het percentage zelfs naar 67% 

Eten

Met name de nieuwe generatie kan nog flink geld besparen op hun boodschappen. Iets minder vaak uit eten, producten in de aanbieding kopen of de boodschappen niet meer laten bezorgen zijn enkele opties waarbij er flink bespaard kan worden. Daarnaast kunnen huismerkproducten een stuk goedkoper zijn dan de A-merken. Door iets meer moeite te besteden aan de boodschappen en het zelf klaar maken van het avondeten zijn er voor jongeren tientallen euro’s per maand te besparen.

VerzekeringenAls je motor rijdt dan weet je ongetwijfeld dat je motor verzekeren in Nederland verplicht is. Echter hebben niet alle verzekeringen gelijke kosten en bovendien dekt de ene verzekering meer dan de andere. Je motorverzekering vergelijken is daarom een prima optie wanneer jij op zoekt bent naar mogelijkheden om geld te besparen of meer waar voor je geld te krijgen. Dit doe je gemakkelijk online via een vergelijker en overstappen is in veel gevallen binnen een half uur geregeld. Zo makkelijk was geld besparen nog nooit!

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*